Zwemles volwassenen

Zwemles volwassenen

Wil je graag leren zwemmen? Heb je angst voor zwemmen? Of wil je eindelijk met een onbezorgd gevoel met je kleinkinderen in het water kunnen ravotten? Bij Pica Mare in Gennep bieden we ook ABC zwemlessen aan voor volwassenen. Het maakt niet uit op welke leeftijd je aan dit traject begint, zwemvaardigheden kun je op elk moment in je leven ontwikkelen en trainen.

Persoonlijk ABC lesprogramma

Onze ervaren instructeurs nemen het reguliere ABC zwemtraject als uitgangspunt.
Bij een persoonlijke intake wordt er samen met je bekeken op welk niveau je kan starten en welke vaardigheden je nog moet ontwikkelen. We gaan samen met jou aan de slag gaan met de zelfredzaamheid in het water.

In een groep leren zwemmen
Je bent niet alleen! Je zwemt in een groep met meerdere deelnemers die willen leren zwemmen. In deze zwemles voor volwassenen zullen we per les diverse technieken aan bod laten komen. Omdat we werken in een kleine groep, hebben we voldoende aandacht voor persoonlijke vragen.
In een groep leren zwemmen is gezellig, het werkt motiverend en daagt je uit  doordat je samen nieuwe bewegingen leert.

Na onze zwemlessen voor volwassenen kun of heb jij:

  • Zonder zorgen in het water genieten
  • Beheers je alle ABC zwemtechnieken
  • Ben je watervrij en heb je geen angst
  • Ben je zelfredzaam in het water
  • Zwemtechnieken en zwemslagen zoals onder water zwemmen, duiken en de schoolslag zijn voor jou appeltje eitje!

Diploma zwemmen voor volwassenen

Uiteraard hoort er bij een ABC- zwemtraject ook een diploma. We plannen dit op een andere dag dan het afzwemmen voor de kinderen.  Het uitgangspunt blijft echter wel hetzelfde. Je moet aan bepaalde eisen voldoen om je diploma in ontvangst te mogen nemen.
In de lessen trainen we naar dit moment toe en zullen we je begeleiden zodat jij vol vertrouwen je diploma in ontvangst kan nemen!

Wil je je inschrijven?

Inschrijven hiervoor kan via onze online portal:

Easyswim Portal - Inschrijven

 

Sociale veiligheid

In Pica Mare volgen wij de gedragscode van de zwembadbranche. Het indienen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is daarnaast een eis voor al onze nieuwe medewerkers. Is er desondanks echt iets mis of maak u zich grote zorgen? Dan kunt u anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF, via telefoonnummer: (0900) 202 55 90 (€ 0,10 per minuut). De deskundige hulpverleners van het meldpunt zijn 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. 

Wat kosten deze lessen?

Zwemles volwassenen
€ 59,80
Maandabonnement
(automatische incasso) 45 minuten les
€ 12,50
Inschrijfgeld
Paskosten