Cultuur en zalencentrum

Cultuur

Picamare bezit een zalencentrum waar mooie culturele evenementen georganiseerd kunnen worden. Van gemeenschappelijke activiteit, tot prive aangelegenheid. Alles is mogelijk in ons centrum. Op dit moment voert 4events het verhuur van deze zalen uit.


Samenwerking 4Events

Er is sprake van een nauwe samenwerking tussen Vebego Facility Solutions en 4Events betreffende de verhuur van het zalencentrum.
Er zijn 4 verschillende zalen/ruimtes die geschikt zijn voor allerlei activiteiten, zoals bruiloften, personeelsfeesten, familiefeesten, vergaderingen, concerten, toneelvoorstellingen, kinderfeestjes, verjaardagen, koffietafel enz.


Welke faciliteiten bieden de zalen?

De grote zaal heeft een capaciteit van maximaal 900 personen. Je kunt deze zaal zelfs in twee ruimtes splitsen zodat je een meer geborgen gevoel creëert. Deze twee ruimtes hebben we de bioscoopzaal en de theaterzaal genoemd.
Bij ons zalencomplex hoort ook een gezellige foyer, die je bijvoorbeeld kunt inzetten voor een borrel of waar je een drankje na of voor je evenement kan doen.

Heb je een vergadering met een kleinere groep? Daar hebben we op de bovenverdieping een aparte zaal voor.

Elke zaal heeft zijn eigen uitstraling en mogelijkheden. Heb je binnenkort een feestje of een andere bijeenkomst? Kom gerust eens bij ons langs om de ruimtes te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie over de betreffende zalen/ruimtes. Bezoek je de website van 4events: www.4eventsgennep.nl stuur een mail naar info@4eventsgennep of neem je persoonlijk contact op met contactpersoon van 4events Twan Maassen via: 06-51089178.

 

Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.