Binnensport

Binnensport Pica Mare

Vebego Facility Solutions heeft een ruim aanbod aan gymzalen in de gemeente Gennep in haar beheer. Deze zalen zijn geschikt voor verschillende binnensporten zoals badminton, volleybal, basketbal maar ook basisschool gymlessen vinden hier plaats. Wil je direct een zaal reserveren? Scroll dan snel naar beneden, onderaan deze pagina kun je gemakkelijk een reservering plaatsen.

Naast de gymzalen is er ook een grote sporthal in ons centrum aanwezig. De lokale volleybal club Flamingo’s ’56 en basketbal vereniging Cougars trainen hier wekelijks. Daarnaast verwelkomen we: FAST, Badminton, Gennep Vitaal. En ook de basisschool kinderen genieten hier van hun wekelijkse gymles!

Sporthal Pica Mare

Deze sporthal aan de Picardie 64 in Gennep beschikt over veelzijdige faciliteiten zoals: volleybalnet, basketbal attributen en gymrekken. Maar is ook geschikt voor zaalvoetbaldoeleinden etc. Alles voor een sportieve activiteit is aanwezig.
De sporthal is alleen te betreden met gymschoenen en dient vooraf gereserveerd te worden. Ruim aanbod in gymzalen gemeente Gennep

We hebben een groot aanbod gymzalen in de gemeente Gennep in ons beheer, ook deze zalen zijn gemakkelijk online te reserveren. Waar vind je de gymzalen?

  1. Gymzaal Gennep-Zuid, Dwarsweg 77 te Gennep
  2. Gymzaal Ottersum, Brink 21, Ottersum
  3. Gymzaal Heijen, Sleedoornstraat 5, Heijen
  4. Gymzaal Milsbeek, Schoolstraat 6, Milsbeek
  5. Dubbele gymzaal en gemeenschapsruimte, Stiemensweg 44-46, Gennep


Sportzaal of gymzaal afhuren?

Wil je meer informatie, of wil je één van onze locaties huren? Mail dan naar verhuur.fs@vebego.nl of bel 088 5577628.

Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.