Aqua joggen

Aqua joggen

Aqua joggen zorgt ervoor dat jij je in een mum van tijd fitter gaat voelen. De focus ligt op het trainen van je buik-, rug- en armspieren. Je traint in het diepe water en hebt een wetbelt om je middel. Door de belt blijf je hangen in het diepe water en kom je dus niet met je voeten aan de grond. Het vergt coördinatie om vanuit deze positie de oefeningen uit te kunnen voeren. Dat is dan ook direct de reden dat je je buikspieren in deze groepsles zo goed traint!

Hoe zit een les Aqua joggen er uit?

Onze instructrice geeft je een echte zwem work-out. Door middel van opdrachten ga je samen met je groepsgenoten een actief zwemuurtje tegemoet. Uiteraard wordt deze les door middel van hedendaagse muziek, met een goede oldtimer op zijn tijd ondersteund.
Vanuit de drijvende/hangende positie in je wetbelt voer je de sportoefeningen uit. Je wordt uitgedaagd om net een beetje meer te geven dan wanneer je alleen zou trainen, dat is het grote voordeel van een work-out samen met een groep.

Kan iedereen mee doen aan deze lessen?
Jazeker, iedereen is welkom. Er is geen leeftijd aan deze sportles verbonden. Nieuwsgierig of het wat voor jou is? Schrijf je in voor een proefles.

Check of dat Aqua joggen ook iets voor jou is:

  • Minimale belasting op het lichaam en positieve effecten van oefenen in het water
  • Je wilt je algehele conditie verbeteren
  • Geschikt voor iedereen, geen beperkingen
  • Trainen in een groep

Boek je gratis proefles

Wil je zelf ervaren wat deze sportsessie inhoudt? We nodigen je graag uit om een keer gratis met ons mee te sporten. Heb je hier interesse in, stuur dan een mail naar picamare.fs@vebego.nl of kom langs bij de receptie.

Wanneer vinden de lessen plaats?

Di
09:45 - 10:30
Aqua Joggen
Di
09:45 - 10:30
Aqua Joggen

Wat zijn de kosten?

Aqua Sporten
€ 9,70
Entree los bezoek
Losse entree voor Aqua sportles
€ 37,40
Maandabonnement
Onbeperkt Aqua sportlessen volgen, persoonsgebonden. excl (eenmalig) paskosten € 12,50
€ 97,00
12-bezoekenkaart
6 maanden geldig. Excl. eenmalige paskosten € 12,50
€ 194,00
25-bezoekenkaart
12 maanden geldig. Excl. eenmalige paskosten € 12,50
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.