Aqua joggen met zorg

Aqua joggen met zorg

Net als bij het reguliere aqua joggen draag je een wetbelt om je middel waardoor je in het water blijft drijven. Dit zorgt er voor dat je in het diepe water de oefeningen kunt uitvoeren.
Bij deze les gaan we met deelnemers met een beperking een sportief uurtje tegemoet, we voeren laagdrempelige oefeningen uit die zorgen voor soepele spieren en een verbeterde conditie.

Hoe ziet een les Aqua joggen met zorg er uit?

We gaan in een groep, lekker op muziek bewegen. Onze instructeurs doen oefeningen voor die de de deelnemers vervolgens gaan uitvoeren.
De focus ligt conditionele oefeningen, maar ook op spier verstevigende oefeningen voor je armen, rug en buik. En natuurlijk is dit bovenal ook gewoon een erg gezellige les met veel waterplezier!

Begeleiders zijn ook welkom
Is het noodzakelijk dat er een begeleider voor de zwemlesdeelnemer aanwezig is? Bij Pica Mare Gennep zijn ook de begeleiders van harte welkom. Samen met onze instructeurs zorgen we ervoor dat de deelnemer het maximale uit dit sportuurtje kan halen.

En na de les? Bubbelen!

In ons zwembad hebben we ook een heerlijk bubbelbad. Na deze les mag je gebruik maken van de faciliteiten van Pica Mare Gennep. Dus kies jij voor chillen in het bubbelbad? Of ben je een echte waaghals en kies je voor onze toffe glijbaan? Spetterplezier gegarandeerd!

Boek je gratis proefles

Wil je zelf ervaren wat deze sportsessie inhoudt? We nodigen je graag uit om een keer gratis met ons mee te sporten. Heb je hier interesse in, stuur dan een mail naar picamare.fs@vebego.nl of kom langs bij de receptie.

Wanneer worden deze lessen gegeven?

Do
18:00 - 19:00
Aqua Joggen met zorg
Do
18:00 - 19:00
Aqua Joggen met zorg
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.