Zwemvaardigheden

Zwemvaardigheden

Ben jij niet uit het water te slaan? Heb jij al je A, B en C diploma op zak? En wil je nog beter leren zwemmen? Dan is zwemvaardigheden zeker iets voor jou! Het leuke van de zwemvaardigheden bij de Joffer is dat we verschillende vaardigheden differentiëren in de lessen. En wist je dat je bij zwemvaardigheden ook een diploma 1, 2 én 3 kunt halen? Dit is wat we allemaal gaan doen:

 

Survivallen

Iedere week gaan we aan de slag met verschillende survival technieken. Hierbij leer je bijvoorbeeld hoe je jezelf kunt redden wanneer je onverwachts in het water valt. Je leert ook wat je absoluut niet moet doen wanneer er een vriendje in nood is. Je gaat dus ook weer met kleding aan zwemmen.

 

Reddingszwemmen

Een stukje reddingszwemmen komt ook terug in deze lessen. Je gaat dan onder andere verschillende reddingsmiddelen vervoeren in het water. Hiermee verbeter je tegelijkertijd je eigen zwemvaardigheden.

 

Flippers

Zwemmen met flippers is ook onderdeel van deze les! Deze dienen zelf aangeschaft te worden. Door met flippers te zwemmen werk je aan je conditie en maak je je benen nog sterker.

 

Wedstrijdzwemslagen

Daarnaast is zwemvaardigheden ook een goede tussenstap naar het wedstrijdzwemmen. Hier oefenen we namelijk zwemslagen zoals de vlinderslag, samengestelde rugslag, maar ook de keerpunten.

 

De voordelen van zwemvaardigheden:

  • Afwisselende les voor kinderen die niet uit het water zijn te slaan
  • Nog beter leren zwemmen na het behalen van je C diploma
  • Goede tussenstap naar het wedstrijdzwemmen
  • Persoonlijke aandacht
  • Twee vaste instructeurs die goed op elkaar zijn ingespeeld
  • Zwemplezier voor de rest van je leven!

Vraag je proefles aan door het onderstaande formulier in te vullen of schrijf je in!

Ik wil graag blijven zwemmen na mijn C-diploma, wanneer kan dat?

Wo
18:00 - 18:45
Zwemvaardigheden
Wo
18:00 - 18:45
Zwemvaardigheden

Wat kosten deze lessen?

Zwemvaardigheden
€ 11,55
Per zwemles
Let op! De zwemlessen worden maandelijks achteraf via automatische incasso afgeschreven. Het te betalen bedrag wordt gebaseerd op het aantal zwemlessen x € 11,- die in de betreffende maand hebben plaatsgevonden, ongeacht aan- of afwezigheid.
€ 21,00
Inschrijfgeld
Eenmalig inschrijfgeld voor zwemabonnement (incl paskosten)

Een keertje meezwemmen?

Schrijf je in voor een proefles:

Contact Us

Stel hem in dit veld:
ABC Snelcursus

Sportcomplex De Joffer

De Joffer, hét sportcomplex in Voerendaal waar je kunt zwemmen, sporten én kunt ontspannen in de sauna en horeca faciliteiten.