Zwemles voor volwassenen

Zwemles voor volwassenen

Wil je graag leren zwemmen? Heb je al lang niet gezwommen en wat angst voor het zwemmen gekregen? Of wil je eindelijk met een onbezorgd gevoel kunnen ravotten in het water met je kleinkinderen? Ook voor volwassenen bieden we ABC zwemlessen aan bij de Joffer. Je kunt op elk moment van je leven de zwemvaardigheden leren beheersen en ontwikkelen, ongeacht de leeftijd.

 

Bij de zwemles voor volwassenen nemen onze ervaren zweminstructeurs het reguliere ABC zwemtraject als uitgangspunt. Om zwemveilig te worden beginnen we eerst met opstaan. We zien vaak dat mensen door veel spanning in het lichaam verkeerd opstaan. Samen bekijken we op welk niveau je kunt starten en welke vaardigheden je nog moet ontwikkelen. Dan gaan we samen aan de slag om je (weer) vertrouwd te laten worden met het water en zwemveilig te worden. Je kunt door tot en met je C diploma, maar dit is niet verplicht!

 

We werken met een kleine groep, maar je bent zeker niet alleen! Zo hebben we genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. Het zwemmen in een groep maken de lessen gezellig en het werkt ook erg motiverend.

 

Wil jij leren zwemmen, of je angsten overwinnen door een nare ervaring? Schrijf je dan in voor de zwemles voor volwassenen.

 

Na onze zwemlessen voor volwassenen kun jij:

  • Genieten in het water zonder zorgen
  • De ABC zwemtechnieken beheersen
  • Watervrij zijn zonder angsten
  • Zelfredzaam zijn in het water

Vraag je proefles aan door het onderstaande formulier in te vullen of schrijf je in!

Wanneer zijn de zwemlessen voor volwassenen?

Do
14:15 - 15:00
Zwemles voor volwassenen
Do
14:15 - 15:00
Zwemles voor volwassenen

Wat kosten deze lessen?

Zwemles volwassenen
€ 11,55
Per zwemles
€ 103,95
10-lessenkaart

Kijken of onze zwemlessen iets voor jou zijn?

Schrijf je in voor een proefles:

Contact Us

Stel hem in dit veld:
ABC Snelcursus

Sportcomplex De Joffer

De Joffer, hét sportcomplex in Voerendaal waar je kunt zwemmen, sporten én kunt ontspannen in de sauna en horeca faciliteiten.