Baby- en Peuterzwemmen

Baby- en peuterzwemmen

Kom samen met je kind plezier beleven en spetteren in het zwembad bij onze baby- en peuterzwemlessen. Tijdens onze lessen draait lekker bezig zijn met je kindje in het water. Onze gediplomeerde zweminstructeurs geven je de instructies om je kindje vertrouwd te laten raken met het water en zo zonder vrees te laten bewegen in het water.

Bij de Joffer beschikken we over aankleedkussens en speelgoed waar de kinderen mee kunnen spelen. We hebben ook grote schelpen die we met warm water vullen. Deze zetten we op de kant zodat de kleintjes hierin kunnen zitten. Omdat dit net wat kleiner is voelen de kinderen zich hierin vaak wat meer geborgen. Naast het watervrij maken, zorgt baby- en peuterzwemmen ook voor een emotionele binding tussen ouder en kind.

 

Hoe zien onze lessen eruit?

Baby- en peuterzwemmen is voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar oud. De lessen duren drie kwartier waarbij onze instructeurs het eerste half uur echt les geven. Je kunt het ook wel zien als een soort watergymnastiek waarbij de bewegingen van je kindje op een speelse manier ontwikkeld worden in het water. Zo leren de kinderen vallen en opstaan in het water, bellen blazen in het water, maar zingen we ook liedjes met de kinderen. Het laatste kwartier van de les kun je lekker met je kindje bezig zijn en spetteren in het water!

 

Puppy diploma

Kinderen zijn zo snel als water en schrikken niet zo snel. Bij onze baby- en peuterzwemlessen leren de kinderen zwemmen als een hondje en kunnen zij drie puppy diploma’s halen. Voor de puppy diploma’s moeten de kinderen verschillende opdrachten uitvoeren, zoals een hap water nemen en deze als een fonteintje uitspugen, iets van de bodem pakken in heupdiep water en onder een drijvend voorwerp doorgaan. Kortom: een leuk voortraject voor de zwemlessen waarbij de kinderen op een speelse manier aan het water wennen!

 

Waarom jij wilt starten met baby- en peuterzwemmen?

  • Veel spetterplezier voor ouder en kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar
  • Versterking van emotionele binding
  • Ervaren instructeurs die handvaten geven bij het watervrij maken van je kind
  • Bevorderen van motoriek, spieren en immuunsysteem
  • Voorsprong op de zwemlessen door een voortraject
  • Kleinschalige lessen met persoonlijke aandacht

 

* De peuters moeten zwemvleugels om. Ouders dienen deze zelf mee te nemen!

Vraag je proefles aan door het onderstaande formulier in te vullen of schrijf je in!

Wanneer kun je bij ons komen spetteren met je kind?

Do
13:15 - 14:00
Baby- en Peuterzwemmen
Do
13:15 - 14:00
Baby- en Peuterzwemmen

Wat kosten deze lessen?

Baby- en Peuterzwemmen
€ 7,35
Los bad
€ 66,15
10-bezoekenkaart
10 badenkaart is 1x gratis

Een proefles volgen? Dat kan!

Schrijf je in door middel van het onderstaande formulier:

Contact Us

Stel hem in dit veld:
ABC Snelcursus

Sportcomplex De Joffer

De Joffer, hét sportcomplex in Voerendaal waar je kunt zwemmen, sporten én kunt ontspannen in de sauna en horeca faciliteiten.