Zeemeermin zwemmen

Zeemeermin zwemmen

Heb jij minimaal je B diploma? Droom jij er ook van om sierlijk door het water te bewegen met een gekleurde staart? Pica Mare laat die droom uitkomen! Leer zwemmen als een echte zeemeermin met onze speciale lessen!

 

Wat gaan we doen?

In 10 lessen leer je alle technieken die je nodig hebt om te kunnen zwemmen als een echte zeemeermin. We werken in kleine groepen met maximaal 6 zeemeerminnen om jouw dromen uit te laten komen.

Tijdens de zeemeerminzwemlessen mag je gaan zwemmen met een mooie gekleurde zeemeerminstaart. Deze bestaat uit een staart met monovin. Techniek is erg belangrijk bij zeemeerminzwemmen. Daarom gaan we je leren hoe je snel en sierlijk kunt bewegen door het water met een zeemeerminstaart. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan de ademhalingstechnieken.

 

Wat heb ik nodig voor het zeemeermin zwemmen?

Voor de zeemeerminlessen heb je een staart met monovin nodig. Deze hebben wij al voor je klaarliggen. De huur van het materiaal is inbegrepen in de prijs. Wil je graag meer weten? Stuur ons dan een e-mail naar picamare.fs@vebego.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0485 514 848

 

Waarom zeemeerminzwemmen bij Pica Mare?

  • We werken met kleine groepjes van maximaal 6 zeemeerminnen.
  • Je leert sierlijk en snel te bewegen door het water.
  • Je behaalt je zeemeermin diploma.
  • Het is een leuk vervolg op zwemdiploma B.
  • Je krijgt les van onze ervaren instructrice Tamara.

 

Aanmelden?

Enthousiast? Schrijf je dan snel in door het inschrijfformulier in te vullen via deze link. Of stuur een mail  naar picamare.fs@vebego.nl

Wanneer zijn deze lessen?

Wo
17:15 - 18:00
Zeemeermin zwemmen
Wo
17:15 - 18:00
Zeemeermin zwemmen

Wat kost dit?

Zeemeermin zwemmen
€ 130,00
Zeemeermin zwemmen
10 lessen (incl. gebruik materiaal)
€ 10,00
Proefles
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.