Disco zwemmen

Discozwemmen

Discozwemmen bij Pica Mare. Kom jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes genieten van een avond vol toffe muziek en plezier? Zoals het bij een disco hoort zorgen wij voor een donker zwembad, heel veel discolichten en gave muziekbeats.

Je mag komen zwemmen als je minimaal 6 jaar én een zwemdiploma A in bezit hebt. Iedereen die op de basisschool zit is welkom bij ons op deze avond. En voor ouders is er plek in ons horeca gedeelte, waar ze zelf een drankje kunnen nuttigen.

Van 19.00 tot 21.00 zorgen wij voor 2 uur lang swingen in en rondom het water. Waag jij een ritje vanuit de glijbaan? Wil je lekker chillen in het bubbelbad? Of laat jij je tofste dansmoves in het water aan ons zien?

Discozwemmen bij Pica Mare in Gennep is dé activiteit voor basisschool kinderen uit de regio. Lekker een avond plezier en vertier met je vrienden. En niet onbelangrijk: je krijgt ook een lekker zakjes chips en ranja.

Voor de ouders/verzorgers: er zijn altijd voldoende instructeurs in het zwembad aanwezig die een oogje in het zeil houden. Uiteraard is het wel belangrijk dat je kind in het bezit is van zwemdiploma A en zelfstandig kan zwemmen. Het sportcafé is geopend, dus ouders kunnen hier verblijven tijdens en na de zwemdisco.

Wanneer kun je komen discozwemmen in ons zwembad?

Op vrijdagavond 05-07-2024, 18-10-24, 20-12-24, 03-01-25, 21-02-25, 18-04-25, 04-07-25 van 19.00 - 21.00 uur organiseren we deze avonden. We toveren op deze vrijdagavond ons zwembad om naar een heus discofestijn. Zien we jou snel?

Kaartjes kopen/Vragen

Kaartjes voor de disco zijn te koop via deze link: https://picamare.easyswimportal.com/dmz/reservations/43

Heb je een vraag, stuur dan gerust een mail naar picamare.fs@vebego.nl of kom lang bij de receptie.

Wat kost het discozwemmen?

Discozwemmen
€ 7,90
Discozwemmen
Entree, basisschool leeftijd. Incl. ranja en chips!
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.