Afhuren zwembad

Afhuren zwembad

Wil jij het hele zwembad voor een evenement reserveren? Dat kan. Zo ontvangen wij bijvoorbeeld op zaterdagmiddag van 17.00 - 21.00 uur van oktober t/m april de naturistenvereniging in ons zwembad.
Ben je een vereniging en wil je een keer met de hele club zwemmen? Heb je een groot familiefeest of een ander groot evenement? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Pica Mare Gennep

We bieden een ruim zwemcentrum met een 25 m2 wedstrijdbad waar we diverse zwemlessen voor jong en oud kunnen verzorgen. Daarnaast beschikken we over een recreatie bad mét een 30 meter lange glijbaan, een beestig leuk peuterbad, jacuzzi en Turkse tuinen.

Het is tevens mogelijk om voor verschillende tijdsvakken het zwembad te reserveren. Bijvoorbeeld voor een specifieke zaterdag of zondag ochtend.

Wil je meer informatie, of wil je (een deel van) ons zwembad huren? Mail dan naar verhuur.fs@vebego.nl of bel 088 5577628.

 

Tarieven voor verenigingen

Verhuurmogelijkheden recreatiebad
€ 73,50
Dagtarief verenigingen
speciaal tarief
Verhuurmogelijkheden wedstrijdbad
€ 119,40
Dagtarief verenigingen
speciaal tarief
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.