Keurmerk Veilig & Schoon behaald

Bij Pica Mare staat kwaliteit voorop. Het is daarom ook niet voor niets dat wij hard ons best doen om aan de brancherichtlijnen te voldoen. Wij mogen als Pica Mare dan ook met trots zeggen dat ons harde werk is beloond door het behalen van het keurmerk Veilig & Schoon. 

Wat is het keurmerk Veilig & Schoon?

De Stichting Zwembadkeur zegt op hun website het volgende over het keurmerk Veilig en Schoon: "Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden. Het realiseren van structurele kwaliteitsverbetering op deze wijze onderscheidt zwembaden. Het Keurmerk Veilig & Schoon, uitgegeven door Stichting Zwembadkeur®, leidt tot versterking van de belangrijke maatschappelijke functie van zwembaden en ook tot betere bedrijfsresultaten. Het Keurmerk is een, door de zwembadbranche ingestelde, regeling met het wettelijk kader als basis en daarboven op een aantal extra kwaliteitseisen."

Terug naar overzicht
Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.