Aquagym

Aquagym

Fit en mobiel blijven? Dan is Aquagym iets voor jou! Het is een mix van Gym je Fit en Trim je Fit, maar dan net iets pittiger. Samen met een groep ga je aan de slag in het water op muziek. Van de vaste instructeur krijg je opdrachten en oefeningen mee om uit te voeren in het water waarbij je heel je lichaam gebruikt. Dit gaat van rennen in het water, tot trappen met de benen. We maken gebruik van diverse materialen. De ene keer is dit een bal en de andere keer een zuurstok of een plankje.

Het is een gevarieerde les waarbij we de ene week Aquagym in het ondiepe doen en de andere week Aquajoggen in het diepe water met een wetbelt om. Ook pilates komt zo nu en dan voorbij waarbij we kunnen werken aan je lenigheid en flexibiliteit. Kortom een sportief uurtje met een gezellige groep! En na het zwemmen? Dan kun je bij ons nog even lekker bijkletsen in de horeca.

Heb je bepaalde lichamelijke beperkingen? Ook dan kun je meedoen met onze Aquagym lessen. We maken de lessen namelijk voor iedereen op maat zodat iedereen op eigen tempo en niveau mee kan doen. Trainen in het water is minder belastend voor je lichaam. Je belast namelijk je heupen en knieën bijna niet. Dat zorgt ervoor dat de kans op blessures minder groot is.

Kom vooral een proeflesje meedoen! Omdat we ook in het diepe water trainen, is het belangrijk om zwemveilig te zijn.

 

Waarom Aquagym een goede keuze is voor jou?

  • Je spieren houdt je soepel en je voelt je snel fit
  • Een gevarieerde invulling van de lessen
  • In het water kun je veilig bewegen en heb je minder kans op blessures
  • Trainingen op maat gemaakt
  • Professionele begeleiding van onze vaste zweminstructeur
  • Gezellige sfeer 

Vraag je proefles aan door het onderstaande formulier in te vullen of schrijf je in!

Wanneer zijn de Aquagym lessen?

Di
11:00 - 11:45
Aquagym
Di
11:00 - 11:45
Aquagym

Wat kosten deze lessen?

Aquagym
€ 7,35
Enkele les
€ 66,15
10-lessenkaart
10 badenkaart is 1x gratis

Contact Us

Stel hem in dit veld:
ABC Snelcursus

Sportcomplex De Joffer

De Joffer, hét sportcomplex in Voerendaal waar je kunt zwemmen, sporten én kunt ontspannen in de sauna en horeca faciliteiten.