Zwemmen met EasySwim

Leren zwemmen doe je bij de Joffer in Voerendaal. Dit kan ook een feestje zijn voor jouw kind! De EasySwim methode zorgt ervoor dat kinderen sneller en beter, maar vooral met plezier leren zwemmen.

Vanaf maandag 6 september starten we met deze nieuwe methode. De afgelopen periode zijn we erg druk bezig geweest om deze nieuwe zwemlesmethodiek te implementeren in onze zwemlessen. Begint jouw kind na de zomer met zwemlessen bij de Joffer? Dan ben je op de hoogte gebracht door middel van een brief. Heb je deze niet goed ontvangen of wil je graag meer weten? Stuur een e-mail naar dejoffer@yask.nl of neem telefonisch contact met ons op via 045 - 575 12 68. 

Let op! De kinderen die al een langere tijd bij De Joffer zwemmen zullen de zwemlessen afronden door middel van de reguliere zwemlesmethode. Voor hen verandert er dus niets. 

Hoe ziet de EasySwim methode eruit? 🏊

Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van speciale zwempakjes. Hierdoor kunnen kinderen zich vrij bewegen en voelen ze zich veilig en vertrouwd in het water. Spelenderwijze worden educatieve waterspellen ingezet die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Hierdoor wordt de lesstof makkelijker eigen gemaakt. De zweminstructeur of zweminstructrice staat bij de kinderen in het zwembad. Dit zorgt voor betere ondersteuning, meer persoonlijke aandacht en een hoger leerrendement.
De EasySwim methode bij De Joffer
Meer weten over onze nieuwe zwem methode? Lees dan hier verder! 🤿
Terug naar overzicht
ABC Snelcursus

Sportcomplex De Joffer

De Joffer, hét sportcomplex in Voerendaal waar je kunt zwemmen, sporten én kunt ontspannen in de sauna en horeca faciliteiten.