In de persconferentie van zaterdagavond zijn er landelijk versoepelingen aangekondigd door het kabinet. De versoepelingen maken binnensport ook weer mogelijk en daar zijn wij erg blij mee! Hier vind je alle coronamaatregelen van de Rijksoverheid die vanaf zaterdag 15 januari gelden voor de sport en in ieder geval tot en met dinsdag 25 januari 2022 blijven.

Zwembad
Vanaf vandaag gaat het reguliere zwembadrooster weer in. Het rooster voor alle zwemlessen en zwemsporten vind je terug op onze website.

Sinds 6 november is een coronatoegangsbewijs verplicht voor bezoekers vanaf 18 jaar. Deze dien je te tonen bij het controlepunt voordat je het zwembad betreedt.

De kleedkamers, douches en toiletten zijn wederom geopend, in de accommodatie ben je vanaf 13 jaar verplicht een mondkapje te dragen, dit geldt niet tijdens de activiteiten in het zwembad. Wanneer je kind bij ons op zwemles zit en je niet in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs, kan er gebruik gemaakt worden van de hiervoor aangewezen omkleedruimte. In deze ruimte dien je 1,5 afstand te bewaren en is het dragen van een mondkapje verplicht.

Horeca
De horeca in onze accommodaties is met de huidige maatregelen gesloten en mag ook niet gebruikt worden om te kijken naar de zwemlessen.

Meer informatie?
Heb je nog vragen? Kijk dan eens op onze corona pagina!

Terug naar overzicht
ABC Snelcursus

Sportcomplex De Joffer

De Joffer, hét sportcomplex in Voerendaal waar je kunt zwemmen, sporten én kunt ontspannen in de sauna en horeca faciliteiten.