Multicultureel zwemuurtje

Multicultureel zwemuurtje

Elke week oefenen we gezellig een uur lang in het water met diverse vrouwen uit de gemeente Gennep. Je leeftijd maakt niet uit, je bent welkom tussen de 13 en 100 jaar.
Het is niet noodzakelijk om te kunnen zwemmen omdat de focus op het uitvoeren van oefeningen in het water ligt. Daarbij is er altijd een vrouwelijke instructeur aanwezig die jou en de groep zal begeleiden.

Veel vrouwen hebben niet de mogelijkheid om zich in badpak te vertonen als er ook mannen aanwezig zijn. Dit kan verschillende redenen hebben zoals: geloof, cultuur, maar ook bijvoorbeeld zelfbeeld en zelfvertrouwen kunnen een rol spelen. Voor deze doelgroep is het fijn om op een apart moment, gezamenlijk een les te kunnen volgen.

Tijdens ons multicultureel zwemuurtje brengen we deze groep vrouwen samen en organiseren we een uur vol beweging en gezelligheid. De oefeningen in het water dragen bij aan spierversteviging, en het verbeteren van de conditie.


Na dit multicultureel zwemuurtje:

  • Ben je zelfverzekerder in het water
  • Heb je gewerkt aan je conditie en spieropbouw
  • Leer je andere vrouwen kennen
  • Heb je een gezellige activiteit gehad


Meer informatie
Wil je meer weten over dit zwemuurtje? Heb je specifieke vragen of andere dingen die je wilt weten? Neem dan contact op met: picamare.fs@vebego.nl. We zullen zo snel mogelijk je vraag over deze activiteit beantwoorden.