Mariette

Mariette

Na het behalen van haar diploma zwemonderwijs, heeft Mariette al heel wat jaartjes met veel plezier bij zwembad Pica mare gewerkt. Ze is tevens onze teamleider! Naast de administratieve taken coördineert ze verschillende zwemactiviteiten in het zwembad. Ze daagt ons team uit om samen te blijven ontwikkelen waardoor we allemaal met veel plezier werken.

“Als kind was ik altijd al dol op zwemmen. Het leuke van mijn werk vind ik wel dat ik veel contact heb met mensen van verschillende leeftijden. Zo ben geef ik het ene moment van de dag Aquajoggen, Aqua Aerobic en andere aquasporten aan volwassenen. Ik vind het fijn om op muziek te bewegen en anderen enthousiast te maken om te trainen in het water. Op een ander moment van de dag geef ik weer zwemles aan kinderen. Ieder kind is in mijn ogen bijzonder en heeft een eigen aanpak nodig. Op die manier ben je samen intensief bezig met kinderen vanaf het moment dat ze binnen komen en nog niet kunnen zwemmen, tot aan hun diploma. Dit blijft iedere keer weer speciaal en als zwemonderwijzer ben ik dan ook trots op ieder kind.”

Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.