Ger

Ger 

Sinds 1 januari 2021 is Pica Mare de nieuwe aanwinst voor Yask. Ger is inmiddels al 45 jaar onze aanwinst! Hij heeft diverse sporten gedaan op verschillende niveaus en van een van deze sporten heeft hij zijn werk gemaakt. Na al die jaren doet hij dit nog steeds met veel plezier en probeert hij samen met zijn collega’s het werk op een hoog niveau te houden. Met het team van Pica Mare moet dat in de toekomst ook zeker lukken!

“Mijn werk bestaat uit het geven van zwemlessen, maar ik geef ook leiding aan diverse doelgroepen. Hieronder valt ook de Aqua Therapie die ik zelf heb ontworpen voor mensen met verschillende kwalen. De oefeningen doen in combinatie met het warme water zorgen ervoor dat lichaam en geest volledig ontspannen, waardoor de mobiliteit verbetert. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik de allerleukste baan heb. De energie die ik erin steek krijg ik via de klanten ook weer terug. Als je na 45 jaar nog lang niet wil stoppen, dan kan dat maar een ding betekenen: mijn baan IS het allerleukste!”

Aqua Therapie in 2021
We hopen de Aqua Therapie in 2021 uit te kunnen breiden. Momenteel is een van onze medewerkers nog bezig met het afronden van de opleiding fysiotherapie. Wanneer hij in Juni klaar is, gaan we proberen een combinatie te maken waarbij de Aqua Therapie onderdeel gaat uitmaken van de fysiotherapie en andersom. Hiermee heeft de klant straks de mogelijkheid om een deel van de kosten terug te krijgen via de zorgverzekering. Een mooi voorbeeld is een statige grote man die na een corona opname zover afgetakeld was dat hij nauwelijks nog op zijn benen kon staan. Nu is hij zelf weer in staat om auto te rijden en zonder steun te lopen. Deze vorm van bezig zijn met je lichaam draagt dus veel bij aan herstel en daarom gaan we hier in 2021 nog mooie stappen in zetten!

Contact Pica Mare

Pica Mare Gennep

Pica Mare, dé sportaccommodatie in regio Gennep waar je kan sporten, zwemmen, ontspannen én kan genieten van culturele bijeenkomsten.